Werk efficiënter en betaal minder met een nieuw kopieerapparaat

Een kopieerapparaat is een onmisbaar instrument op kantoor, zelfs in het digitale tijdperk. Maar veel kopieerapparaten zijn verouderd en traag, terwijl ze het werk net makkelijker moeten maken. Verlies geen tijd en geld meer, ga voor een nieuw kopieerapparaat.

Bespaar tijd en geld

Dankzij de technologische ontwikkelingen van de laatse jaren zijn kopieerapparaten nu multifunctioneel. Naast kopiëren kunnen ze ook scannen, printen en vaak ook faxen. Zo’n multifunctioneel fotokopieerapparaat neemt dus veel minder plaats in op uw kantoor en komt veel goedkoper uit dan wanneer u alle apparaten apart koopt.

Bovendien verliest u ook minder tijd dankzij de hoge afdruksnelheden en de tijdbesparende functies. Zo kan u efficiënter werken.

Types kiezen

Velen opteren voor een goedkoper zwart-wit kopieerapparaat, maar ook kleuren kopieermachines worden steeds betaalbaarder. Een schatting van het aantal kopieën dat u per maand maakt, kan u helpen bij de keuze van de grootte van het kopieerapparaat.Verder is het belangrijk om te weten of u naast A4 ook op A3 formaten zult kopiëren of niet.

Huur, lease of koop

Wanneer u bereid bent een investering te doen, is een kopieerapparaat kopen een goede optie. Op lange termijn is dit namelijk het goedkoopst.

Maar ook het huren of leasen van een kopieerapparaat is een erg interessante optie. Zo weet u perfect wat uw maandelijkse uitgaven zullen zijn. Huren is ook handig wanneer u het kopieerapparaat voor een korte periode nodig heeft zoals voor een beurs of een congres.

Leasen gebeurt min of meer aan dezelfde voorwaarden als huren, met als grootste verschil dat u het kopieerapparaat na afloop kunt aankopen aan een voordelige prijs.

Heeft u ook genoeg van uw traag en verouderd kopieerapparaat?

Vraag dan via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan voor een nieuw kopieerapparaat.