Print sneller en goedkoper met een multifunctional

Een multifunctional printer is een must voor elk bedrijf. Losse printers, kopieermachines en scanners maken steeds vaker plaats voor een geld- en tijdbesparende all-in-one printer.

Print, kopieer, scan en fax met één toestel

Een multifunctional is het ultieme manusje-van-alles. Je kan ermee printen, kopiëren, scannen en vaak ook faxen. Bovendien is het prijsverschil met een normale printer niet eens zo groot, dus voor een kleine meerkost krijgt u alles wat u nodig heeft. Er zijn zowel multifunctional inkjet- als laserprinters.

Een multifunctional laserprinter is een uitstekende keuze wanneer u veel in zwart-wit print. De letters zijn heel scherp en er wordt geprint aan een hoge snelheid.

Hoe kiezen?

Om de geschikte multifunctional te kiezen, moet u eerst weten wat u precies nodig heeft. Wil u bijvoorbeeld in zwart-wit printen en kopiëren of ook in kleur? Verder is het ook belangrijk om te weten met welk formaat u zal werken; er zijn zowel A4 als A3 multifunctionals. Tenslotte is het raadzaam een schatting te maken van het aantal kopieën per maand om te weten of u een licht of een zwaar model nodig heeft.

Koop, huur of lease uw multifunctional

Er zijn verschillende betalingsopties mogelijk. Zo kan u een multifunctional aankopen als u bereid bent een investering te doen. Maar u kan ook perfect een huur- of leasecontract aangaan. U betaalt dan een vaste maandelijkse kost waarin alles inbegrepen is. Huren of leasen heeft ook als voordeel dat u relatief makkelijk van multifunctional kunt veranderen zodat u altijd met het nieuwste model kunt werken.

Wil u ook sneller en goedkoper printen met een multifunctional?

Vraag dan via bovenstaand formulier gratis en vrijblijvend offertes aan, vergelijk en kies de juiste multifunctional.